Instruktörer

INSTRUKTÖRER

Helena Peterson

Jag heter Helena Peterson och driver Helenas Hundskola sedan 2004.


Jag utbildade mig till hundinstruktör vid Hundens Hus i Stockholm 2003 och kompletterade därefter grundutbildningen med flera specailinstruktörsutbildningar.

Jag är också utbildad hundmassör och har sedan  2000 egen mottagning i Tumbo.


Kurser som jag har på Hundskolan:

de flesta valpkurserna och fortsättningskurserna i grundlydnad - Kontakt & vardagslydnad, rallylydnad, kantarellsök, nose work, blodspår, personsök, tävlingslydnad, fokus, passivitet, inkallning mm


Jag har också många privatlektioner där ekipage t ex behöver hjälp med olika problembeteenden såsom t ex hundmöten eller vill komma vidare i sin träning kanske inför tävling i t ex lydnad, rally och nose work.


Vill du nå mig så slå en signal eller skicka ett sms på 070 40 282 40

Helena Malm

Jag jobbar på Hundskolan sedan 2 år tillbaka. Jag har till största delen nästan alla agilitykurser på Hundskolan, allt ifrån valpagility till mer avancerade fortsättningskurser. Ibland har jag också valpkurser och fortsättningskurser i lydnad.


Innan jag började utbilda mig till hundinstruktör gick jag många kurser på Hundskolan med egen hund. När jag sen kände att jag ville jobba med hundägarutbildningar började jag med en skräddarsydd instruktörsutbildning hos Helena på Hundskolan där jag också gjorde mina praktiktimmar.

Jag har också gått en instruktörsutbildning hos Mickie Gustafson, Karisma Utbildning och Svenska Brukshundsklubbens A1 Agilityinstruktörsutbildnng och ska under hösten 2018 fortsätta med A2-utbildningen.


Snart kommer en bild på mig och inte bara en av mina hundar!


Du når mig på 070 7711782.

Nina Teir Repo

Jag jobbar sedan 2013 på Hundskolan.

Jag har två egna hundar som jag i princip tränar allt med men lägger ner lite extra träningstid på rallylydnad, viltspår, lydnad och nosework.


Jag är utbildad hundinstruktör och har gått Canis klickertränarutbildning. Jag har även gjort ett års praktik på Helenas Hundskola.


Ni kan läsa mer om mig på: ninashundlara.se. Nå mig på 076 161 60 02

Helenas Hundskola


Besöksadress: Torestavägen 2, Eskilstuna

Telefonnummer: 0704-02 82 40

 helenashundskola@telia.com

Ⓒ 2017 Helenas hundskola. Alla rättigheter förbehållna..