Trivselregler

TRIVSELREGLER

Välkomna till Eskilstuna Hundhall, Lilla Hundhallen och Helenas HundgymNär du bokar tid accepterar du automatiskt att alla deltagare läser följer våra trivselregler.


Direkt innanför ytterdörren är det skobyte. Där är det också viktigt att du torkar din hund noga så att den är ren och torr. Visa hänsyn till andra som kanske behöver lite utrymme med sin hund. Ha alltid hunden kopplad och i kort koppel vid möten. Den du möter kanske har svårt med möten.


Inga ytterskor i någon del av lokalen! Skogränsen måste respekteras. Ta med inneskor eller träna utan skor. Tänk på att golvet kan vara lite kallt utanför träningsdelen.


Ingen kloklippning och pälsvård inomhus!

Om din hund fäller hårtussar så måste du plocka upp dem!

Om din hund fäller mycket löst hår, tex på en plats där ni suttit måste du dammsuga upp det. Det finns en handdammsugare i varje hall.


Om din hund t ex har en skadad klo eller blöder från ett sår måste du se till att det inte blir blodfläckar på mattan. Sätt på en sko/skydd eller torka bort alla fläckar.


Se till att din hund inte kissar inomhus. Vet du med dig att din hanhund kan kissa inne, använd kisskydd. Valpar är förstås undantagna. Om det händer en olycka - städa noggrant med städutrustningen som finns. För att undvika detta, ha en välrastad hund och ha hela tiden hunden under kontroll.


Vid eventuell skada på utrustning vänligen meddela oss omgående så vi kan åtgärda det.


I träningsdelen ligger en mjuk agilitymatta med bra fäste från Agility Matting. För att mattan inte ska skadas är det viktigt att hunden har kortklippta klor.


Det är inte tillåtet att släpa/dra hinder och annan utrustning på mattan som då kan skadas. Även hindren skadas om de dras istället för att bäras eller rullas.


All utrustning ska ställas tillbaka efter avslutad träning om inte nästa som kommer vill använda samma utrustning.


Torka upp om det blir vatten där du låter din hund dricka. Inga vattenskålar inne på mattan!


Löptikar får vistas i lokalen men måste bära tikskydd.


All träning i hallen sker på egen risk och som alltid gäller strikt hundägaransvar.Än en gång välkomna till Eskilstuna Hundhall! Vi hoppas att ni ska trivas och ha en rolig och givande träningsstund!

Helenas Hundskola


Besöksadress: Torestavägen 2, Eskilstuna

Telefonnummer: 0704-02 82 40

 helenashundskola@telia.com

Ⓒ 2017 Helenas hundskola. Alla rättigheter förbehållna..